Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 25 October 2011 | 12:50 | 3 Atasinchi
kucing comel .


Rules of This Game :-Letak syarat-syaratnya di laman awak- Setiap orang mesti kongsi 11 fakta tentang mereka- Jawab sebelas soalan yang diajukan oleh pemilih- Kemudian pilih pula sebelas orang untuk menyertai permainan ini- Pergi ke laman mereka dan beritahu mereka bahawa mereka terpilih- Tiada pilihan balik seperti "Saya pilih awak,"- Tiada "Awak dipilih kerana awak telah membaca ini!"- Awak hanya boleh pilih sebelas orang sahaja dan pastikan dia tahu
sebenarnyer saye da kene tag dgn adik aliya ni. saye pun x brape nk faham game ni
tap buat2 faham jer. hehe .


Aliya asked me :

1-Family or boyfriend ?
2-What your favourite song ?
3-Cadburry or Kitkat
4-Who is your favourite singer ?
5-Love to snap picture or not ?
6-Blog sape yg awak paleng suke blogwalking ?
7-Bile korang mule-mule ade blog ?
8-Single or taken ?
9-Suke makan Pizza tak ?
10-Manchester United or Liverpool ?
11-Chicken Chop or Fish and Chip ?


My answers :
1-family
2-Percaya Padaku(ungu)
3-both of them
4-I love Beast
5-of course 
6-blog kwn2 rpt saye 
7-hmm, x ingt la tp awal thun kot 
8-secret
9-suke2
10-Manchenster United 
11-I love both of them,hehe


11 Thing About Me :
1-nme pnggilan Ecah
2-a girl
3- 13 tyears old
4-suke bergambar
5-love pink
6-ramai kawan
7-suke bace novel
8-a facebooker & blogger
9-likes to hear musix
10-love blogging
11-want to be a doctor


My Questions:1-Friend or Boyfriend ?2-What is your favourite colour ?3-Berat kamu ?4-Nama kawan baik ?5-Slalu online brape lame ?6-Favourite cartoon ?7-Favourie game ?8-chocolate or strawberry ?9- sape edit blog ?10- da brape kali tukar wrne blog ?11-love K-Pop ?*soalan aq mmng pelik kn ..

Tagged By Me :




PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google