Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 23 July 2011 | 13:45 | 2 Atasinchi
Salam,
skang ni mesti da rmai yg kne virus dlm fb tu kn.. sye pun hmpir kne, virus tu just tnggal step terakhir jer virus tu nk msuk iaitu bg link tu jer tp nsib baik aq x dpt link tu...
nk tau cm ne virus tu nk msuk.? cm ni..

1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
........."hi. how are you?"


2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"

3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"

4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS


HATI-HATI..!
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google