Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 26 July 2011 | 21:55 | 0 Atasinchi
salam..
sekarang kan dah nak pose, pastu nk raya.. korang mesti nak datang beraya kat rumah die kan.. 
kat sini ade lha sikit tips untk korang.



1.Jaga Penampilan
korang fikir la agk2 bju ape yg sesuai nk dtg rmh die kn.. pkai tu biar la senonoh skit.. lagi bgus kalo korang buat persediaan awal, xde la kelam kabut di buatnye nnti kn...


2.Bawa Teman
lebih baik korang bawak lha bestfriend korang, xde lha rse kekok sngt.. lgi best kalo ajk rmai2.. lagi meriah, haha


3.Jaga Adab Sopan
first impression slalunya memaikan peranan besar, sama ada family dorang tgk korang dri segi baik atau pun sebaliknya.. jadi, jaga lha adab bercakap & cara korang makan.


4.Bersikap Ramah Mesra
mulakan perbualan dgn brtanya kn khabar. jgn berbual kosong kerana nnti tkut2 terckp yg merapu2 pulak & jgn terlalu excited kerana kadang2 korang bole tersilap ckp.


5.Murahkan Senyuman
jangan panik bila bersemuka dgn family die malah tingkatkan keyakinan dgn memberi senyuman yg pling manis. korang mesti tak nk dikata sombong,kan? Kadang kala senyum boleh menutup sikap malu dan pendiam dalam diri korang.  tapi jgn asyk tersnyum mcm kerang busuk plak!


tu je lha yg sye bole share..
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google